Сезер Сабах е кандидат за народен представител от русенската листа на ДПС. Партията е с номер 28 в бюлетината. Сезер Сабах е с преференция номер 105.

Русе е най-перспективният и европейски град в България. Той има всички предпоставки да остане и в бъдеще такъв, но това зависи от политиците, които ще изпратим в парламента, каза в ефира на Дарик Сезер Сабах - кандидат за народен представител от русенската листа на ДПС. Семейството, децата и бизнеса ми са тук и няма как да съм безразличен към случващото се в Русе и региона, изтъкна Сабах.

Бизнесменът е убеден, че е необходимо да бъдем политически ангажирани. Именно отговорните хора са нужни в политиката, посочи Сезер Сабах. Кандидат-депутатът е с административен и политически опит на местно ниво. В периода от 2007 до 2013 година той е общински съветник в Две могили.

“Дошъл е моментът да изберем нещо по-устойчиво, защото сега имаме най-голяма нужда да сме заедно и сплотени като народ, още повече на фона на световните кризи и военните конфликти”, посочи кандидат-депутатът и припомни, че именно затова партийният слоган на ДПС е: “Заедно с хората”.  Мъдростта и опита трябва да са водещи, а не популизмът, каза още Сезер Сабах.

“ДПС е партията, която винаги е била с най-точна визия за бъдещето. И тази, която е настоявала за разбирателство в парламента, защото ДПС е балансьор”, заяви Сабах. Кандидат-депутатът коментира още, че коалицията е възможен и добър вариант за управлението на държавата, когато е подчинена на ясно и точно коалиционно споразумение, заявено пред хората. “Отговорните решение понякога са трудни, но в политиката най-важно е приоритет да бъдат гражданите и държавата”, категоричен е Сезер Сабах. “Държавата трябва сама да подготвя политиците, които ще я управляват в утрешния ден, а те да бъдат отговорни и заедно с хората”, заключи русенският кандидат за народен представител.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!