Работата в екип наистина прави мечтите успешни през тази седмица, когато Венера в Рак прави тригон с Нептун в Риби в петък. Колегите може да ви помогнат да получите повишението, за което сте работили толкова упорито. Комплиментите и уважението към хората ще ви помогнат по-късно. Повярвайте ни, Водолеи.

Прочетете седмичния хороскоп на всички зодии

Започвате лятото натоварено по време на пълнолунието в Стрелец във вашата социална зона в събота. Това е чудесно време да намерите приятели, които имат същите хуманитарни интереси като вас. Включете се в социални каузи, които са близки до сърцето ви, като работите за промяна.

Завършете седмицата с облекчаване на семейната драма, когато Меркурий се съедини с Уран във вашата домашна зона в неделя. След като тази планета вече не е ретроградна, можете да излекувате раните от детството си на открито. Откъснете се от нещата, които са ви наранили, и започнете свои собствени традиции.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм