Споделянето на тайни може да ви сближи с партньора на мечтите ви, когато в петък Венера в Рак прави тригон с Нептун в Риби. Това е чудесен ден да бъдете малко уязвими и да установите истинска връзка с някой специален човек. Не позволявайте обаче сърцето ви да замъгли виждането ви за истината.

Прочетете седмичния хороскоп на всички зодии

След това се пригответе да се забавлявате по време на пълнолунието в Стрелец във вашата зона на удоволствието в събота. Готови сте да се изложите на риск в името на удоволствието. Това е чудесен ден да предприемете скок на вярата, когато става въпрос за романтика и творчество. Празнувайте живота, Лъв!

Използвайте големите си идеи и дръзката си индивидуалност, за да се откроите сред останалите, когато Меркурий се съедини с Уран в зоната на репутацията. Трябва да бъдете забелязани, за да напреднете, така че се уверете, че сте в състояние да очаровате важните хора и да ги привлечете на своя страна.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм