Започнете юни с кратка ваканция, когато в петък Венера в Рак прави тригон с Нептун в Риби. Отправете се на кратко бягство с партньора си, за да оставите стреса зад гърба си и да се свържете наистина един с друг. Прекарайте това време, за да се опознаете отново.

Прочетете седмичния хороскоп на всички зодии

Особено като се има предвид, че уикендът може да стане малко труден по време на пълнолунието в Стрелец във вашата зона на подсъзнанието в събота. Това е ден на самоанализ и трябва да изясните някои неща. Избягайте от драмата на света, за да се излекувате, Козирог.

Използвайте себеизразяването, за да се излекувате, когато Меркурий се съедини с Уран във вашата зона на удоволствието в неделя. Почувствайте своите емоции чрез творчески изяви - от писане до рисуване. Това е и чудесен ден да поканите любимия си по уникален и чувствен начин. Не се страхувайте да бъдете "странни", докато изразявате себе си от сърце.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм