Започнете седмицата с авантюристична нотка, когато Меркурий се съедини с Юпитер в Овен и вашата зона на разширяване. Съществува голяма вероятност да пътувате, да се запознаете с хора от всички сфери на живота или просто да научите нещо ново. Впуснете се в търсене, Лъв. То може да доведе до голям успех.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Четвъртък носи емоционален растеж, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби. Този аспект може да ви помогне да преобразите живота си към по-добро, докато преминавате от една фаза към следващата. Възможно е да има големи открития, които да ви направят доста емоционални, така че не забравяйте да се грижите за себе си.

Четвъртък също е чудесен ден за създаване на контакти, когато Венера се съединява с Уран в Телец и зоната на кариерата ви. Правилната професионална връзка може да ви помогне да се откроите от тълпата. Това е чудесен ден за интервюта за работа, повишения и просто за разширяване на списъка ви с клиенти. Всичко зависи от това кого познавате.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм