Започнете седмицата с промяна на живота си към по-добро, защото ще можете да видите истината, когато Меркурий се съедини с Юпитер в Овен и вашата зона на трансформация. Позволете си да прегърнете промяната. Дълбоките разговори могат да доведат до по-дълбоки лични връзки и дори до прераждане.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Това е чудесно време и за вашите взаимоотношения, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби в четвъртък. Този аспект може да ви помогне да срещнете идеалната си половинка. Независимо дали искате да поканите на среща любимата си или да намерите идеалния бизнес партньор, всички взаимоотношения имат възможност да се подобрят днес.

Четвъртък също е чудесен ден да марширувате в ритъма на собствения си барабан, тъй като Венера се съединява с Уран в Телец и вашата зона на разширяване. Този аспект ви позволява да разберете живота от различна гледна точка. Макар че може да повдигнете няколко вежди, Дево, хората в крайна сметка ще се опомнят.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм