Започнете тази седмица с нови приятелства и връзки, тъй като Меркурий се съединява с Юпитер във вашата социална зона. Изобилието ви от чар ще успее да спечели всекиго. Говорете за желанията си, за да им помогнете да се сбъднат. И не се страхувайте да си пожелаете нещо голямо, Близнаци.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Има голяма вероятност да получите повишение, когато в четвъртък Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби. Вашата страст и желание да печелите пари ще ви накарат да работите по-усилено, за да бъдете забелязани от всички най-важни хора. Продължавайте да се трудите!

Съществува обаче и голяма вероятност за раздяла, когато Венера се съедини с Уран в Телец и вашата крайна зона в същия ден. Може да решите, че имате нужда от промяна във връзка, която просто не се получава. Приемете това, което не може да бъде променено, и продължете напред към нещо по-ярко. Не забравяйте, че пролетта е време за нови начинания, така че се отпуснете.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм