Овен

До 2022 г. остават само четири седмици, но ще имате много възможности за забавление и мечти, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се премести във вашата социална зона. Докато се подготвяте за новата година, помислете за личните цели, които искате да постигнете. Започнете да създавате контакти по време на празничните партита.

Все пак не се фокусирайте толкова върху голямата картина, че да забравите напълно за домашния си живот по време на пълнолунието в Близнаци и домашната ви зона в сряда. Това е чудесен ден за решаване на семейни въпроси, особено с наближаването на празничния сезон.

Приятелите ще ви донесат най-голяма радост през този сезон, когато Венера навлезе в социалната ви зона в петък. Това е чудесно време да се срещнете с най-добрите си приятели и да се насладите на дейности, свързани с празниците. Можете дори да създадете нови приятели, които ще вземете със себе си през 2023 г.

Хороскоп за 5.12: Овните да внимават с мързела, нови възможности за Везните

Телец

Разбира се, годината е към своя край, но можете да продължите да се усъвършенствате, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се премести във вашата зона на развитие. Инвестирайте в кариерното си развитие до края на месеца. Не се страхувайте да опитате нещо различно - от усвояване на нови умения до търсене на нова работа.

Макар че няма да е лесно с прекалено неспокойното пълнолуние в Близнаци във вашата зона на ценностите в сряда. Празниците могат наистина да натоварят портфейла ви, причинявайки допълнителен стрес. Не забравяйте да се отпуснете и да се освободите от всякакви очаквания. Този сезон е предназначен да се наслаждаваш.

Уикендът носи растеж в любовния ви живот, когато Венера се премества във вашата зона на развитие в петък и вие сте готови да се посветите на отдавнашна любовна връзка. Ако имате сериозни намерения към някого и ще бъдете с него за дълго, изяснете намеренията си. Наслаждавайте се!

Дъждовен мирис над Балканите

Близнаци

С развитието на нощта не е време за леки разговори. Всичко ще стане истинско, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се премести във вашата зона на интимност. Разговорите включват финанси, теми табу и дълбоки разговори за чувствата. Не бъдете срамежливи. Тези дискусии могат да доведат до по-дълбоки връзки.

Макар че новата година започва едва след няколко седмици, вие вече усещате силата си, когато пълнолунието е във вашия знак в сряда. Подгответе се за вълни от самоосъзнаване, докато размишлявате върху последните няколко месеца и какво можете да направите в бъдеще. Как можете да подобрите живота си точно сега?

Връзките имат потенциала да се трансформират в нещо по-дълбоко, когато Венера навлезе във вашата зона на интимност в петък. Забавните, случайни връзки могат да започнат да стават сериозни през следващите четири седмици и може да се наложи да решите дали искате да ги развиете или да продължите напред.

Каква ще е годината на Кучето?

Рак

Началото на месеца е чудесно време за поемане на големи ангажименти, когато Меркурий навлиза в Козирог във вторник и се премества във вашата зона на партньорство. Започнете да уточнявате подробностите по всички договори и преговори преди края на годината. Оформете всичко в писмен вид, защото в противен случай вашите партньори могат лесно да се превърнат във ваши конкуренти.

В средата на седмицата обаче тревожността ви може наистина да се увеличи по време на пълнолунието в Близнаци и зоната на подсъзнанието, което ще ви даде много поводи за параноя. Макар че това може да е един потискащ ден, опитайте се да си спомните всички свои мечти за бъдещето и да имате надежда.

За щастие нещата се подреждат в перфектна хармония, когато Венера навлезе във вашата зона на партньорство в петък. Ако не сте във връзка, има вероятност да намерите партньор, когато часовникът удари полунощ в новогодишната нощ. Ако сте във връзка, използвайте това време, за да работите в екип и да се опитате да укрепите партньорството си заедно.

Разкриха наталната карта и кармичните зависимости на Цецка Цачева

Лъв

Ваканционният сезон е в разгара си и вие работите по-усилено от всякога, за да завършите всичко от списъка си със задачи, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник. Когато Меркурий е в зоната на продуктивността ви, това е чудесно време да се заемете със задачи и да завършите всички закъснели проекти, за да можете да започнете 2023 г. със свежи идеи.

Сряда носи неочаквани печалби по време на пълнолунието в Близнаци и вашата зона на надеждата. Това е подходящ ден да се срещнете с приятели, да си купите техника и просто да си пожелаете нещо в зимната нощ.

Завършете седмицата с положителна нотка, като се разберете с всички колеги, когато Венера навлезе във вашата зона на продуктивност в петък. Изглежда, че всички се разбират по-добре в края на годината и работата тече по-лесно и гладко. Сприятелете се на празничното парти в офиса и вижте какво можете да постигнете, когато всички работят заедно за най-висшето благо.

Дева

Това е много творчески период за вас, който започва с навлизането на Меркурий в Козирог във вторник и преминаването му във вашата творческа зона. Тъй като студеното време ви тласка към вкъщи, можете да се отдадете на някои от хобитата си, особено на писането. Изразете себе си, забавлявайте се и завършете закъснелите проекти преди настъпването на новата година.

През цялата година сте работили усилено и най-накрая ще получите наградите си по време на пълнолунието в Близнаци и зоната на постиженията в сряда. Това, за което сте работили, най-накрая ще се осъществи и може да бъдете възнаградени публично с голямо отличие. Приемете победата!

Докато времето е студено, любовният ви живот е горещ, когато Венера навлиза във вашата зона на удоволствията в петък. Пригответе се да се влюбите както в хората, така и в творческите си страсти до края на годината. Превърнете романтиката във ваше лично удоволствие през този празничен сезон.

Можем ли да надникнем в бъдещето като наблюдаваме птиците?

Везни

Сезонът на зимните отпуски е настъпил! А това означава много възможности да се видите със семейството си, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се премести в домашната ви зона. Това е идеалното време да наваксате с близките си, да поговорите за спомени от детството и да бъдете домашари. Наслаждавайте се!

Възможно е обаче да се почувствате подложени на изпитания по време на пълнолунието в Близнаци и зоната ви на разширяване в сряда. Сега е моментът да заемете позиция по важен въпрос, по който сте се колебали. Може да се наложи да направите промяна в принципите си, за да откриете какво е наистина важно за вас.

Завършете седмицата, като прекарате известно време с любимите си хора, когато Венера навлезе в зоната на дома ви в петък. До края на месеца ще се чувствате уютно във вашето пространство. Това е идеалното време да играете ролята на домакин, така че превърнете дома си в убежище за празнично настроение, без да полудявате.

Скорпион

Наближава краят на годината. Ако имате някакви нерешени проблеми, приключете ги, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се премести в зоната на общуването ви. До края на 2022 г. ще бъдете експерт в решаването на проблеми, но не се претоварвайте, докато се опитвате да разрешите нещо важно.

По време на пълнолунието в Близнаци вашата зона на интимност в сряда ще бъдете в емоционално дълбоки води. Това е чудесно време за дълбоки разговори с любимия човек. Дайте на връзката си глътка свеж въздух, докато трансформирате живота си в нещо по-добро.

След нощта на интимност връзката ви става по-силна от всякога благодарение на общуването, когато Венера навлезе във вашата зона на общуване в петък. Забравете за стари изречени обиди (знаем, голяма молба за вас) и си позволете да използвате по-мека комуникация, за да се сближите с важните за вас хора.

Седмичен хороскоп: Финансови придобивки и нова любов за някои зодиакални знаци

Стрелец

Това е последният месец на годината и е идеална възможност да започнете да планирате бюджета си за 2023 г., тъй като във вторник Меркурий навлиза в Козирог и се премества във вашата зона на ценности. Знаем, че е скучно, но се нуждаете от солиден план за действие за следващата година, особено що се отнася до парите. Започнете да инвестирате и спестявате сега за по-добро бъдеще.

Особено ако това бъдеще е свързано с друг човек. Пълнолунието в Близнаци и зоната на партньорството в сряда е идеална вечер за сключване на сделка във важна връзка - от признаване на чувствата до подписване на договори. Уверете се, че сте достигнали ниво сега.

Фокусът ви обаче може да се измести от любовта към парите, когато Венера навлезе във вашата зона на ценностите в петък. Това е чудесно време за печелене на пари, инвестиране на пари и малко повече любов към себе си. Само не се вманиачавайте в купуването на неща или трупането на пари. Вашите притежания могат лесно да ви обсебят.

Козирог

Сезонът ви ще настъпи чак след две седмици, но още във вторник ще получите тласък на увереността си благодарение на преминаването на Меркурий във вашия знак. Това обаяние ще използвате добре до края на месеца - от представянето на важни идеи до създаването на нови връзки. Използвайте думите си, за да създавате възможности.

Така че дайте старт на новогодишните си решения по време на пълнолунието в Близнаци и зоната на вашите навици в сряда. Това е чудесна възможност да се разделите с всички лоши навици, които са ви натоварвали напоследък. Въпреки че тези промени може да ви накарат да се тревожите, те са за добро.

Завършете седмицата, като отново навлезете в силата си, когато Венера навлезе във вашия знак в петък. През останалата част от месеца ще показвате на другите по-меката си страна, тъй като ви се иска повече да се забавлявате, отколкото да се захващате със сериозна работа. Пригответе се за романтика, партита и нови преживявания.

Седмичен хороскоп за 30 август - 6 септември
 

Водолей

Годината 2022 е почти приключила, Водолеи! Това означава, че ще имате възможност да се замислите, когато Меркурий навлезе в Козирог и в зоната на подсъзнанието ви във вторник. Кармата е настъпила, така че се вгледайте дълбоко в себе си и вижте какво в живота ви трябва да се развива и какво трябва да пуснете.

Въпреки че може да не сте в настроение за излизане, ще искате да се забавлявате по време на пълнолунието в Близнаци и вашата зона на творчеството в сряда. Това е идеалният ден да опитате арттерапия, да започнете да си водите дневник и просто да излезете от всичките си чувства.

Краят на годината може да означава край на важна връзка, когато Венера навлезе във вашата зона на приключване в петък. Ако важна връзка не е наред, може би е време да стигнете до същността на проблема. Ако е време, продължете напред преди 2023 г.

Риби

До 2022 г. остават само четири седмици, но ще имате много възможности за забавление и мечти, когато Меркурий навлезе в Козирог във вторник и се премести във вашата социална зона. Докато се подготвяте за новата година, помислете за личните цели, които искате да постигнете. Започнете да създавате контакти по време на празничните партита.

Все пак не се фокусирайте толкова върху голямата картина, че да забравите напълно за домашния си живот по време на пълнолунието в Близнаци и домашната ви зона в сряда. Това е чудесен ден за решаване на семейни въпроси, особено с наближаването на празничния сезон.

Приятелите ще ви донесат най-голяма радост през този сезон, когато Венера навлезе в социалната ви зона в петък. Това е чудесно време да се срещнете с най-добрите си приятели и да се насладите на дейности, свързани с празниците. Можете дори да създадете нови приятели, които ще вземете със себе си през 2023 г.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм