Думите идват лесно и бързо, когато в началото на седмицата Меркурий се съединява с Юпитер в Овен и зоната на общуване. Няма да ви е трудно да установите бърз контакт с всички. Това е чудесен ден да изпиете кафе с приятел, брат или сестра или съсед, защото правилните думи могат да донесат успех.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

В четвъртък, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби, ще ви се изсипе дъжд на главата. Ще работите усилено, така че това е чудесен ден да спечелите истински пари. Независимо дали се опитвате да получите повишение, работите по странична дейност или просто се фокусирате върху развиването на по-добри навици за харчене, парите са в ума ви.

Все пак не забравяйте да прекарате време с любимите си хора, когато Венера се съединява с Уран в Телец и семейната ви зона, също в четвъртък. Семейната динамика може да се промени днес, но вашата уникална семейна общност винаги ще ви подкрепя. Излекувайте стари рани от взаимоотношенията си с любов.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм