Започнете седмицата с късмет в любовта, тъй като Меркурий се съединява с Юпитер в Овен и вашата зона на партньорство. Думите ви могат да решат всичко във връзката, така че не се страхувайте да бъдете смели и да изложите картите си на масата. От сключване на договор до среща и победа над конкуренцията - ще постигнете успех, когато се сплотите.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

За да постигнете желания успех, Везни, ще трябва да положите усилия, когато в четвъртък Марс в Рак се съедини със Сатурн в Риби. Това е чудесен ден да развиете по-добри работни навици, за да можете да постигнете мечтите си. Опитайте се да действате бавно. Това не е състезание!

Връзките продължават да процъфтяват, когато Венера се съединява с Уран в Телец и вашата зона на интимност, също в четвъртък. Освободете се от всички стари връзки, които ви задържат, и направете крачка към израстване в новите си отношения. Може да се развият страст и удивление.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм