Думите ви имат голяма стойност, когато Меркурий се съединява с Юпитер в Овен и вашата зона на ценностите в началото на седмицата. Този аспект ви дава възможност да получите всичко, което искате, като използвате правилните думи. Това е добър момент да бъдете смели и да поискате повишение, да изричате твърдения за себе си и да заявите всичко, което желаете.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

След цялата тази работа си позволете да се отпуснете, когато в четвъртък Марс в Рак прави тригон със Сатурн във вашия знак. Това е чудесен ден да проявите творчество и да работите върху артистичните си хобита, за да подобрите занаята си и да подхраните страстта си. Забавлявайте се и изразявайте себе си, Риби.

Не забравяйте да продължите да заявявате твърденията си, когато Венера се съединява с Уран в Телец и вашата зона на общуване, също в четвъртък. Отдавайте голямо значение на мислите и идеите си точно сега, защото различното мислене може да помогне за емоционалното ви израстване. Не се страхувайте да оцветявате извън рамките.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм