Започвате седмицата с възможност за повишение, когато Меркурий се съединява с Юпитер в Овен и вашата професионална зона. Този аспект ви помага да говорите и да вървите напред. Вземете репутацията си в свои ръце, като работите усилено, за да постигнете мечтите си. Това може да се случи!

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Ако искате да разширите хоризонтите си, помислете дали да не се върнете в училище или да пътувате, когато в четвъртък Марс във вашия знак прави тригон със Сатурн в Риби. Не се страхувайте да опитате нещо ново, Раци, защото по този начин можете да научите повече за себе си и за света.

Четвъртък е чудесен ден и за създаване на нови приятелства, когато Венера се съединява с Уран във вашата социална зона. Лесно е да се запознаете с хора от всички сфери на живота, тъй като създавате уникална приятелска група. Някой, който отначало ви се струва малко странен, може да се превърне в новия ви приятел.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм