С Меркурий, който се съединява с Юпитер във вашия знак, започвате наново живота, който искате да изградите. Това е чудесно време да осъществите големи планове, защото всичко може да се развие за ваша най-голяма полза. А първото впечатление може да доведе до успех.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Домът е вашето убежище, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби в четвъртък. Съсредоточете се върху това да създадете безопасно място за себе си. Независимо дали украсявате дома си, прекарвате качествено време с любимите си хора или работите върху вътрешното си дете, това може да бъде ден за пробив!

Четвъртък може да донесе и силни възможности за печелене на големи пари, когато Венера се съедини с Уран в Телец и вашата зона на ценностите. Най-накрая изкарвате собствени пари (а не разчитате на семейството), които да ви помогнат да си стъпите на краката и да се почувствате успешни. Само не харчете всичко на едно място, Овни!

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм