Ако искате домашният ви живот да върви гладко, ще трябва да имате добри комуникационни умения, когато Меркурий се съедини с Юпитер в Овен и вашата домашна зона в началото на седмицата. Това е чудесно време да поговорите със семейството си по важни въпроси, да установите график и да изградите солидна основа, върху която да надграждате.

Седмичен хороскоп за 27.03 - 02.04: Всички зодии

Партньорството може да разцъфне в четвъртък, ако просто седнете и поговорите, когато Марс в Рак прави тригон със Сатурн в Риби. Прекарайте деня в работа по проблеми, свързани с общуването с любимия човек, Козирог. Ако се научите да се свързвате на по-дълбоко ниво, може да разрешите много проблеми. Бъдете възрастни и говорете!

Въпреки това можете да проявите творчество с думите си, когато Венера се съединява с Уран в Телец и вашата зона на удоволствието, също в четвъртък. Вашата лесна любовна афера може да се превърне в нещо по-сериозно днес. Това е чудесен аспект за влюбване.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Четете актуалните новини за предсрочните парламентарни избори, анализи, коментари и всичко от деня на вота:

Парламентарни избори 2023 - Дарик

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм