Новият епизод на "Саут Парк", в който се осмиват принц Хари и Меган Маркъл, не се е харесал на кралската двойка, съобщава "Индипендънт". Миналата седмица анимационният сериал за възрастни насочи вниманието си към двойката в епизод, озаглавен "The World-Wide Privacy Tour" ("Световно турне за право на личен живот").

Хари и Меган ще дадат показания по дело, заведено от полусестрата на херцогинята

Въпреки че имената им не са изрично споменати в епизода, представените герои приличат на живеещите в САЩ херцог и херцогиня на Съсекс. Те са червенокос принц и съпругата му, носещи дрехи, които напомнят облеклото на Хари и Меган.

Сериалът е известен с пародирането на американския народ, на различни техни навици и привички. В миналото дуото Мат Стоун и Трей Паркър се е прицелвало в личности като Доналд Тръмп, Кание Уест и Мел Гибсън.

Принц Хари: Тишината само позволява на мъчителя да мъчи

Последният епизод показва как принцът рекламира книга, озаглавена "Waaaagh", която изглежда като препратка към мемоарите на Хари - "Spare", публикувани през януари. Принцът предизвика множество негативни реакции с разкритията, които направи в автобиотрафията си и все още не е ясно дали ще присъства на коронацията на неговия баща Чарлз III.

Епизодът разказва как двойката решава да се премести в малко градче, където започва обиколка под мотото "ние искаме поверителност". Принцът и херцогинята на Съсекс са показани с табели, на които пише "искаме си личния живот" и "не ни гледайте". В епизода те също така обмислят наемането на бранд мениджър, който маркетира Маркъл като "момиче от женски клуб, актриса, инфлуенсър и жертва".

„Не бъди смешен“ и още от реакциите на кралското семейство за „Короната“

Героят на Хари обръща гръб на обиколката за "поверителност", заявявайки: "Опитът да се превърнем в марка просто ни превърна в продукти. Край на списанията и предаванията на Netflix, можем просто да живеем нормален живот". Но когато той си тръгва, героинята на Маркъл остава на турнето, оставяйки съпруга си сам.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм