Традиционният празник на село Победа, община Долна Митрополия беше отбелязан с много танци, песни, слънце и добро настроение.

За осемнадесета година поред, кметството и НЧ ”Зора-1990 г.” организираха съвместно празничен концерт, в последната събота на месец май, на лятната естрада на площад Победа. Тази година празникът се провежда под мотото НАДЕЖДА ЗА БЪДЕЩЕТО!

В този дух, водещи на събитието и участници в празничния концерт бяха представители на младото поколение, възпитано в изучаване на миналото, в съграждане на настоящето и устрем към успех в бъдещето. 

По инициатива на Кметството, в центъра на селото бяха поставени разноцветни обемни букви, изписващи името на селото и привличаха вниманието на жителите и гостите на празника. 

Всички присъстващи се наслаждаваха на богатата културна програма, на танците и песните, поднесени от гостуващите самодейци от НЧ "Илия Бешков 1898" град Долни Дъбник.

Те стоплиха сърцата на всички присъстващи с прекрасните си изпълнения, оставяйки незабравими спомени! Тържеството приключи с кръшни хора, на които се хванаха малки и големи.