Истината е, че проблемът с корупцията е системен, а не човешки. Т.е. ако системата не позволява на хората да влизат в корупционни практики, те нямат да имат възможност. Затова трябва да си върнем държавата. Именно със спирането източването на публични ресурси животът на хората ще стане по-добър. Това заяви в предизборното студио на Дарик QUIZ водачът на листата на коалиция ПП-ДБ в Пловдив област и бивш депутат Росен Костурков.  

По думите му, точно корупцията е една от причините за жертвите по пътищата на страната, а комбинацията от лошото качеството на магистралите и пътищата и неадекватното поведение на шофьорите е изключително опасна.

Смяната на личността на главния прокурор не е достатъчна, той трябва да се отчита и да бъде санкциониран, ако се налага, каза още в Дарик QUIZ Росен Костурков.  

За да се спре спекулата с високите цени на продуктите, трябва да има работещи регулаторни органи, а не например КЗП да се управлява от Юлия Ненкова - майка на депутат от ГЕРБ, категоричен е водачът на листата на коалиция ПП-ДБ в Пловдив област.

Коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" е с № 12 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!