Ким Кардашиян ще получава 200 000 щатски долара на месец за детска издръжка, предаде БТА.

Моделът и рапърът Кание Уест, известен като Йе, се споразумяха за попечителството над четирите си деца и разделянето на недвижимите имоти.

Според „Ню Йорк пост“ децата ще прекарват по-голяма част от времето с майка си.

Adidas преразглежда партньорството си с Кание Уест

Йе и Кардашиян ще трябва да решават заедно какво училище ще посещават децата им. Решения за евентуално лечение и религиозна активност също трябва да бъдат съвместни. Децата не могат да се отдалечават на повече от 100 км от дома на Кардашиян в Хайдън Хилс, близо до Лос Анджелис, до навършването на 19-годишна възраст. 

Двамата родители ще трябва да дават достъп на другия до децата на рождените им дни и при други специални случаи. Йе се съгласи да прехвърли имота в Хайдън Хилс на Ким Кардашиян, която ще запази и тези в Малибу и Ривърсайд, Калифорния, както и този в Харисън, Айдахо.

Последователите на Ким Кардашян я съдят за 40 милиона долара заради измама

Йе е отправил няколко искания, като това да получи правото да разпитва всеки нов съпруг на Кардашиян под клетва. Искането му е било незабавно отхвърлено от съдията.

Това бе трети брак за Ким Кардашиян, която е риалити звезда, предприемач и инфлуенсър. За рапъра Йе, който се изявява и в света на модата, това е първи брак. Връзката между двамата беше след най-плътно отразяваните от медиите през последните десетилетия.

Кардашиян и Уест започнаха да се срещат през 2012 г. Първото им дете се роди през 2013 г. По-късно през същата година Кание Уест предложи брак на Ким Кардашиян, използвайки големия екран на „Сан Франциско Джайънтс“. Двойката сключи брак на 24 май 2014 г. Сватбата беше в ренесансова крепост във Флоренция, Италия.

Кание Уест няма да пусне новия си албум в стрийминг платформите

През миналата година Кардашиян подаде молба за развод поради непреодолими различия. Нито един от двамата съпрузи не коментираше раздялата до началото на 2022 г., когато Йе започна да се оплаква от Кардашиян, семейството й и тогавашния й приятел Пийт Дейвидсън в социалните мрежи. 

Кание Уест предложил на Доналд Тръмп да се кандидатира за негов вицепрезидент

Поведението на Йе през изтеклите месеци е противоречиво и това се отрази на корпоративните му партньорства и отношението към него в социалните мрежи. Профилите му в Туитър и Инстаграм попаднаха под рестрикции заради публикации, които потребителите определят като антисемитски.

През миналата седмица Йе се срещна с Доналд Тръмп и с белия супремасист Ник Фуентес. Срещата предизвика критики към бившия американски президент в средите на републиканците.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм