Бързи производства са образувани спрямо две жени, откраднали дрехи от хипермаркет в Пазарджик, съобщиха от полицията. Тийнейджър пък е задържан за кражба на кола от двор на къща.

Вчера в Районното управление в Пазарджик бил получен сигнал от служител на хипермаркет в областния град. На касата са засечени две жени, които са извършили кражба на дамски и детски дрехи. На място пристигнали екипи на полицейското управление, които установили самоличността на клиентките. Оказало се, че това са две жени, на 26 и 24 години, и двете от пазарджишкото село Главиница. Общата стойност на откраднатите продукти се изчислява на около 140 лева. Спрямо двете са образувани бързи производства. 

Снощи пък е получан сигнал от собственичката на лек автомобил „Фолксваген“ –жителка на пазарджишкото село Драгор, че апаш е проникнал в двора на къщата, където било паркирано возилото с поставени ключове на таблото. Така той успял лесно да подкара колата и да избяга с нея. 

След получаване на сигнал за случилото се били проведени незабавни издирвателни действия от дежурните автопатрули на РУ-Пазарджик. Един от екипите засякъл минивана оставен на паркинг в областния град. Не след дълго униформените засекли и задържали автокрадеца. Оказало се, че това е 18-годишен младеж от Пещера. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.