Рали пилоти в помощ на български деца или накратко: „Усмивки за Павел“.

Тази година мероприятието ще събира средства за малкия Павел от Пловдив.

Павел е едно слънчево и усмихнато дете, което се бори от деня на раждането си до днес и продължава да изумява с волята си. Той има нужда от подкрепа точно сега, когато има голям шанс да навакса в развитието си с усилена рехабилитация от специалисти.

Павел е роден недоносен, с много ниско тегло и впоследствие развива детска церебрална парализа – спастична квадрипареза.

Веднага е започната рехабилитация, логопед, водна терапия и психолог. Родителите желаят да провеждат рехабилитация на детето и в център “Рибем”.

Програмата в центъра е 2 седмици терапия всеки месец и е на стойност 1920 евро. За нощувки месечно са необходими около 300 евро – общо 2220 евро на месец.

Тук на помощ идва автомобилната общност, която организира благотворителното събитие. Десет пилоти от цялата страна с множество титли в рали, рали спринт и високопланинско изкачване, ще се съберат заедно със своите автомобили на 5-ти септември, от 10ч. в с. Гуцал, общ. Самоков.

Те ще предоставят уникалното преживяване на всеки един фен и любител на спорта да седне на дясната седалка на подготвени състезателни автомобили в истинска рали отсечка. Таксата за возене ще бъде в размер на 150 лв. на човек, като цялата сума ще бъде преведена за лечението на малкия Павел.

Мероприятието ще се проведе в 5 манша с дължина на отсечката 4900м като от старта до летящия финал разстоянието е 4100м, а останалите 800м са зоната за охлаждане на автомобилите и безопасно намаляване на скоростта.

Возещите се ще могат да влязат в ролята на навигатор на имена като Пламен Стайков, Мирослав Ангелов, Никола Мишев, Боби Григоров, Юлиян Телийски, Дани Живков, Георги Янков и др.

Начини за дарение:

Дарителската сметка в лева
Банка ДСК , гр. Пловдив
IBAN: BG64STSA93000027135949
BIC: STSABGSF
Павел Александров Кабаджов

Изпрати SMS на номер 17 777
с текст DMS PAVEL

Дари онлайн с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ или с ePay на адрес:
https://dmsbg.com/19318/dms-pavel/

PayPal: helppavel@abv.bg

Всичко за Павел: https://helppavel.com/

FB страница: Помогни на Павел / Help Pavel

FB група: Помогни на Павел