Рекламистът и общественик Радослав Бимбалов ще представи своя нов роман “Екстазис” на 17.05.2024 г. (петък), от 17:30 часа във фоайето на Читалище “Развитие” .

Читателите ще имат възможност да се срещнат с автора и да поговорят за неговите книги, които заемат челни места сред най-предпочитаните заглавия на книжарските вериги.

Триумф на фантазията и ювелирното писане, „Екстазис“ е свидетелство за новаторското майсторство и тънкия психологизъм, с които Бимбалов оголва човешката душа и припомня изконни  ценности.

Из интригуващата история ще ни пренесат рекламистът и творчески директор на агенцията Nitram Мартин Димитров и авторът Радослав Бимбалов.

"Обичам книги, написани с усет към езика. Книги, които те примамват с тънкия опиум на разказването, където няма случайна дума и всеки ред отключва нови врати и сетива. В точката, от която говори невидимият разказвач – събирач на последни дихания, се срещат смърт и любов, меланхолия и ирония, страх и утешение. И една увличаща лична история сред чуждите истории за край“, казва Георги Господинов за романа.