Софийската районна прокуратура е наредила процесуални действия срещу лицата с прякори Ами и Пепи Еврото. Това съобщава NOVA, като информацията към този момент не е потвърдена.

Антикорупционният фонд публикува снимки на Сарафов от ключовото заведение „Осемте джуджета“

Не е ясно дали действията са довели до арест или става дума само за претърсване и изземване. NOVA твърди, че късно снощи екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и прокуратурата са влезли в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. "Драгалевци" има засилено полицейско присъствие.

”Знакова фигура от криминалните среди”: Кой е Красимир Каменов-Къро?

Истинското име на Ами е Размиг Чакърян. Той е свързван с компанията, която БАБХ се опитваше да отстрани от фитосанитарния контрол на турската граница при "Капитан Андреево". Името му се асоциира и с бизнесмените Красимир Каменов-Къро и със сочения за наркобос Христофорос Аманатидис - Таки.

Пепи Еврото е лице, замесено с редица въпроси със съдебната система и се споменава в разследването за "Осемте джуджета".

Очаквайте подробности!

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм