ПП Продължаваме промяната регистрира листата си с кандидати за народни представители на предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори. Водач, както беше обявено предварително, е Николай Събев. Противно на твърденията в някои медии на втора позиция отново ще бъде адвокат Рена Стефанова. На трето място е Димитър Недялков, който също беше депутат в 47-то Народно събрание.

На 4 място е Светлин Стоянов, който беше народен представител от ИТН. “Ние ценим Стоянов като човек, който служи добре на каузи. Предвид поведението му, което имаше в кризисен за държавата момент и е готов да поеме личен риск, той е включен в нашата листа”, заяви Стефанова.

“За разлика от миналия път, когато листата беше от 8 кандидати, сега тя е от 12. “Решхме, че трябва да имаме по-широка листа, предвид намеренията ни да управляваме не само в централната власт, а и в местната вбъдеще. Подбрали сме хора, които са реализирани и никой от тях не търси политическа кариера. Тук сме за да довършим работата, която беше прекъсната преждевременно”, сподели още адвокат Стефанова.

По думите и от Продължаваме промяната ще водят добронамерана кампания, като ще се борят да са първа политическа сила, а целта е 4 мандата от Русе.  

Ето и цялата листа:

Николай Събев

Рена Стефанова

Димитър Недялков

Светлин Стоянов

Венцислава Николова

Людмил Христов

Синан Хебибов

Петя Кашукеева

Калин Иванов

Мариана Бранкованова

Христина Соколова

Деян Дончев

Чуйте звуковия файл: