Абитуриентите от 12 Б клас на СУ "Св. Св. Кирил и Методий" град Пордим с класен ръководител Даниела Цолова отпразнуваха тържествено завършването си на средно образование. В прекрасната и неповторима тържествена зала "Ферия" гости на този прекрасен и вълнуващ миг бяха кметът на Пордим Детелин Василев, председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов и много учители. Балът на талантливите танцьори от Пордим съвпадна и с абитуриентките на ТХВП "Луи Пастьор" Плевен, Механотехникум в Плевен и училището в Славяново.

За всички зрелостници прекрасният диджей Цеко подбра различни стилове музика и всички се надпреварваха за наградите за най - добри танцьори.

Безапелационно, четири награди отидоха при абитуриентите от Пордим и по 1 абитуриент беше награден от останалите училища. Огромни благодарности изказваме към магазин "Балистик" и магазин за бижута "Мистик" за осигурените награди.

Слави Михайлов поздрави зрелостниците и им пожела да са здрави и да преследват и постигат мечтите си. Националното сдружение от години подкрепя талантливите ученици в град Пордим, уточниха от НССБ.