Бившият австрийски национал Волкан Кахраман бе убит в сряда насред улицата във Виена, информира dsport. Убийството бе извършено от приятел на Кахраман, който в крайна сметка се е самоубил.

Според вестник Kronenzeitung бившият футболист се скарал с друг мъж в кафене, а след като двамата са излезли на улицата го е застрелял в главата.

Ампутираха двата крака на олимпийски шампион

Според различни информации в австрийската преса Кахраман уж е имал интимна приятелка със съпругата на приятеля си.

Непосредствено преди кървавия акт бившите приятели се срещнали в близкото кафене за последен разговор.

Роналдо “полудял“, когато Меси спечелил световната титла с Аржентина

По последна информация на полицията срещата е преминала без "индикации, че ще се случи трагедията". Когато двамата най-накрая излезли от кафенето, убиецът извадил малък пистолет и прострелял Кахраман в главата.

Бившият играч на Рапид Вели Кавлак (34) разкри, че предишната вечер ги е видял заедно.

Извадиха жив от руините в Турция бивш футболист на Челси

„Изумен съм! Видях ги заедно предната вечер“, каза Кавлак пред Heute.at.

Волкан Кахраман беше смятан за голямата надежда на австрийския футбол в края на 90-те години на миналия век, започвайки професионалната си кариера на 17-годишна възраст във Фейенорд Ротердам. След това играе за Трабзонспор, Пашин, Аустрия Виена, Залцбург, Шкода Ксанти, ЛАСК, Фав, а за последно в Пурбах, като прекратява кариерата си през 2009 година.

Всички новини от света на спорта четете на dsport.bg

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм