От 12 до 14 април Димитровград се превърна в столица на младите певчески таланти на България. За втора поредна година там се проведе Националният конкурс „Като Ваня" в памет на съгражданката им Ваня Костова. 

Две представителки от Студио за певци "Shining voices" - Добрич, с вокален педагог Жана Стефанова, взеха участие в конкурса и завоюваха много престижни награди. 

Това са Ванеса Кънчева и Сиана Славчева, които се състезаваха сред голяма конкуренция в първа възрастова група, където взеха участие деца от 12 области на страната. 

Ванеса се завърна с две Първи места в направление "Поп музика" и "Рок музика" и една Втора награда в направление "Песен на роден език".

Сиана Славчева завоюва Втора награда в направление "Джаз песен" и Трета награда в направление "С песните на Ваня Костова".

Журито бе с председател Здравко Петров - музикален редактор в БНР, и членове: Стела Георгиева - певица, Ефтим Чакъров - композитор и музикален продуцент, Деан Неделчев - български поп певец, композитор и автор на песни.