Повече от 80 часа продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница,като периметърът се разширява.Днес на терен работят служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци. Предвижда се повторен обход на някои от районите, които бяха обходени в тъмната част на денонощието. Служители на РУ Дупница са установили контакт с представители на обекти, които осъществяват дейност извън населени места за получаване на информация и съдействие.

Момичето  е в неизвестност от  22 февруари,  родителите му са съобщили в полицията в града в 22.00ч, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от РУ Дупница са предприели незабавни издирвателни действи, момичето е обявено с телеграма на ГДНП за общодържавно издирване още същата вечер.Образувано е досъдебно производство, уведомена е прокуратурата.

Действията по координация и планиране се осъществяват от оперативен щаб в РУ Дупница, ръководи се от директора на ОДМВР ст. комисар Св. Григоров,към работата на щаба са се присъединили и служители на ГДНП – МВР.