От 10 юни, всяка събота от 9:00 часа, с партньорството на 5 км Рън, новосъздаденото плевенско сдружение „Да бягаш“ ще организира 5-километрово бягане в парк Кайлъка.

Това събитие е предназначено както за професионалисти, така и за аматьори, които искат да прекарат няколко здравословни часа на свеж въздух и да се включат в заниманията по бягане. Участието в тези съботни бягания е напълно безплатно, като организаторите предоставят времеизмерване, за да може всеки бегач да следи своята напредналост.

Целта на тези събития е да насърчим хората да се занимават със спорт и да създадем общност от ентусиасти, които да се подкрепят взаимно. Вярваме, че бягането може да промени живота ни към по-добро. То ни помага да подобрим физическата ни форма, да се освободим от стреса и да се чувстваме по-здрави и щастливи.

Сдружението "Да бягаш" вярва в силата на спорта и се стреми да развива бягането в Плевен и областта. Нашата мисия е да предоставим възможност на всички, независимо от възраст и ниво на физическа подготовка, да се насладят на прекрасните моменти, които бягането може да ни подари.

Каним ви да се присъедините към нашата общност и да бягате заедно с нас в началото на парк Кайлъка - при "Моста". Очакваме ви всяка събота от 9:00 часа, като се уверяваме, че ще ви осигурим забавление, мотивация и вълнуващи изживявания.

Бъдете здрави и бягайте щастливо!

Сдружение „Да бягаш“