Общинският съветник Пламен Крумов влиза в кметската надпревара на Сливен като независим кандидат. Бизнесменът и бивш футболист обяви официално кандидатурата си за предстоящия местен вот в присъствието на симпатизанти, приятели и представители на медиите.

Той представи и част от бъдещата листа за общински съветници, която ще оглави и ще регистрира за участие. Сред тях са икономисти, бизнесмени, юристи, лекари, треньори, учители.


Мандатоносител ще е партия „Пряка демокрация“.

Пламен Крумов обяви, че ще води позитивна кампания и пожела на всички кандидати успех и по-добрият да победи.

Кампанията най-вероятно ще е под мотото "Обединени за бъдете“, слоган под който част от екипа на Крумов изрази подкрепа за кандидатурата.

„Благодаря на всички, които застанаха зад мен, на кандидатите за общински съветници, на кандидатите за кметове на населени места. Ние ще бъдем един екип и ще работим единствено за Сливен. Няма да предам никой, застанал зад мен и влизам в надпреварата с нагласата да работя и да се раздавам, както в бизнеса си, така и за града ни“, заяви Крумов и поясни, че няма договорки с никой от политическите партии, а ще работи само с тези, които желаят развитието на Сливен.

Пълната програмата за управление, кандидатът на кмет ще представи при откриването на кампанията си, а работата му ще бъде прозрачна и в единство с представители на бизнеса, независимо от партийна принадлежност.

Крумов загатна, че е водил разговори с представители на немски консорциум, които са готови да инвестират за развитието на  Сливенските минерални бани и местността Карандила.

Пламен Крумов е на 48 години. Семеен е, с две дъщери. Той е бивш професионален футболист. С бизнес успешно се  заминава от 10 години. Общински съветник, втори мандат е председател на Постоянната комисия по спорт. Основател и собственик е на футболната школа "Сините камъни", която след дни ще отбележи 10-годишен юбилей....

Чуйте в аудиото...