Пилотът на полет на Southwest Airlines заплаши да отмени излитането, след като мъж в ​​самолета изпрати голата си снимка на другите пътници, съобщава Си Ен Ен, цитирана от bTV. 

Двама пилоти се сбиха по време на полет

@teighmars @robloxsouthwestair takes airdropping nudes very seriously. #AEJeansSoundOn #WorldPrincessWeek ♬ original sound - Teighlor Marsalis

Случката е преди полета от Хюстън, САЩ до Кабо Сан Лукас, Мексико. Трансферът на файлове е бил осъществен чрез AirDrop на Apple. 

Пилоти заспаха и пропуснаха кацане в Етиопия

“Ето каква е сделката, ако това продължи, докато сме тук, ще трябва да се върна до вратата и всички ще трябва да слязат. Ще се свържа с охраната и ваканциите ви ще бъдат провалени. Така, че ще ви помоля да спрете да изпращате снимки”, каза пилотът на пътниците.

В TikTok беше публикувано видео с думите на пилота. 

Пътничката Тейглор Марсалис, заснела видеото, каза, че тя и нейните приятели са се качили в самолета, а след това са получили известие за сваляне на снимки. 

Русия започва да разглобява самолети за части

Тя подчерта, че е отхвърлиха известието, но две от приятелките ѝ са го приели, след което са се сдобили с голите снимки. 

„Това беше гол мъж, който се беше пуснал AirDrop на всички“, каза Марсалис. 

Пилот скочи от повреден самолет без парашут от височина над 1100 м

Друга пътничка е уведомила стюардесата за снимките. 

„Безопасността, сигурността и благосъстоянието на пътниците и служителите ни е най-големият приоритет на екипа на авиокомпанията“, се казва в изявление на Southwest Airlines.

Самолет се приземи в нива край Крушевец, пилотът е в болница

Марсалис каза, че пилотът е бил професионалист и се е справил страхотно със ситуацията.

След изказването на пилота и проверката на стюардесите, самолетът е излетял безопасно. 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм