Първи мотосъбор организират в Пазарджик рокери от местния клуб Boys of Hell MC. Атрактивното събитие ще продължи от днес до неделя и ще бъде в двора на Професионалната гимназия по селско стопанство "Царица Йоанна". 

Очаква се то да привлече в града много приятели и съмишленици на момчетата от клуба, както и мото-рок маниаци, тъй като за тях има богата музикална програма. Организаторите от мото клуб „Boys of Hell“   са подготвили много забавни игри, томболи, както и стънт шоу. Стънт е спорт в който се правят най-различни, опасни, акробатични и атрактивни номера, главно с големи пистови мотори. В дните на фестивала ще има и богато рок меню, като всички присъстващи ще мога да се почерпят с изпълненията на: Voice and Fingers, Elinor – Rammstein Tribute, Rocka Rolla, Madicine Band Serbia и Sevi.

Традиция е рокерите от Boys of Hell MC да помагат на хора в нужда. Първият им мащабен мотосъбор също е с благотворителна кауза - той ще бъде в подкрепа на 11-годишния Ангел Карафезиев. Момчето страда от рядко заболяване, което унищожава мускулите му и вече трудно се движи. Събраните средства ще бъдат дадени за точно диагностициране и лечение на заболяването му.

Обявена е и сметка за събиране на дарения за детето:
Банка ДСК
IBAN: BG69STSA93000014502676
BIC: STSABGSF
Титуляр: Гергана Карафезиева