Продуцентската къща Palms Music е официалният партньор на Академията „Живей елегантно“, която организира първия за годината „Елегантен четвъртък“ на 19 януари от 19:00 часа в клуб Black &White в GrandHotelMillennium в София. Специален гост на инициативата ще бъде прочутата българската актриса Аня Пенчева, която ще даде началото на 2023 година, като сподели невероятни истории от своя житейски път.

Palms Music партньор на „Елегантния четвъртък“ със Силвия Кацарова

Предстоящият сезон на „Елегантния четвъртък“ ще е под наслов „Гранд усмивките на българската сцена“. По време на него Академията ще организира открити срещи със забележителни фигури от българския културен живот. Този четвъртък носителката на „Аскеер“ ще разкаже за събитията, хората и ролите, които са я накарали да се усмихва през годините. Звездата ще разкрие случки с други български знаменитости, за които никога преди не е говорила. След официалната част участничките ще получат възможността да зададат своите въпроси и да се снимат с Аня Пенчева.

Левски ще завърши трансфера на Роналдо с помощта на Palms Bet

„Живей елегантно“ е академия за публична комуникация, изградена е по швейцарски модел, която организира събития за изграждане на успешен публичен образ под формата на дискусии, семинари, обучения и уоркшоп сесии.

Palms Music е официален партньор на инициативата, което е част от политиката на продуцентската къща да насърчава българската култура. Чрез продуцентската си къща меценатът Мило Борисов цели да оказва подкрепа и съдействие на български творци от всяка сфера на културния живот в страната.

„Левски“ и привържениците му бяха поздравени от генералния спонсор на клуба Palms Bet

Входът за „Елегантния четвъртък“ е свободен, но поради ограничен брой места, пропускът се дава само след предварителна резервация в сайта на Академия „Живей елегантно“.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм