Докато светът все още говори за делото на Джони Деп за клевата срещу бившата му съпруга Амбър Хърд, пред звездата от „Карибски пирати“  се задава поредно съдебно изпитание, свързано с инцидент на снимачната площадка на криминалния трилър „Град на лъжи“.

Амбър Хърд с първо интервю след загубата на делото

Локационният мениджър Грег Брукс, работил по филма, твърди, че звездата го е ударила два пъти в гръдния кош и че с извършването на предполагаемото действие Деп му е „нанесъл емоционален стрес“, като дори му се подигравал, пише Cinema Blend.

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд

За британския таблоид „The Sun“ адвокатът на Грег Брукс обясни, че „Случаят на Брукс не е за две холивудски знаменитости, замесени в токсична връзка. Става дума за посегателството над трудолюбив член от снимачния екип. Брукс очаква деня си в съда.

От екипа на Деп твърдят, че наистина е имало удар, но е било при самозащита, тъй като провокатор бил Брукс.

Ако жалбата бъде разгледана в съда звездата от „Карибски пирати“ отново ще избере адвокатите Камил Васкес и Бенджамин Чу, които му помогнаха да спечели в делото му срещу Амбър Хърд.

Брукс е обявил, че ще съди и режисьора на "Град на лъжи" Брад Фурман, както и продуцентската компания зад филма „Infinitum Nihil“ 

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм