Амбър Хърд проговори за пръв път след присъдата в процеса за клевета, разкривайки, че не "обвинява" журито, че е застанало на страната на бившия й съпруг Джони Деп, пише NBC News.

"Всъщност разбирам. Той е обичан герой и хората чувстват, че го познават. Той е фантастичен актьор", каза тя за Деп.

Хърд нарече отразяването на случая в социалните мрежи „несправедливо“, тъй като много от постовете в TikTok и Twitter били в голяма степен в полза на Деп по време на шестседмичния процес.

Хаштагът в TikTok „Правосъдие за Амбър Хърд“ е събрал 27 милиона гледания, докато един от хаштаговете за Деп има над 20 милиарда гледания.

Джони Деп може да опрости на Амбър $8 млн. от обезщетението

Амбър Хърд – от идеал за красота до най-мразената жена в света

„Не ме интересува какво мисли някой за мен или какви преценки иска да си направи за случилото се в личния ми живот, в дома ми, в брака ми, при затворени врати. Не предполагам, че обикновеният човек трябва да знае тези неща. И затова не го приемам лично", каза тя.

Но дори да сте сигурни, че заслужавам цялата тази омраза и ярост, дори и да си мислите, че лъжа, все пак не можете да ме погледнете в очите и да ми кажете, че мислите, че представянето на ситуациата в социалните мрежи е било честно", продължи тя. „Не можете да ми кажете, че смятате, че е било справедливо".

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд

Деп, който не беше в съда по време на произнасянето на присъдата поради предварително планиран ангажимент, съди Хърд за 50 милиона долара заради изявление пред The Washington Post, в което тя каза, че е била жертва на домашно насилие. 

На 1 юни журито установи, че Хърд е оклеветила Деп и е навредила на кариерата му с твърденията си за тормоз. Съдебните заседатели решиха единодушно, че Хърд му е нанесла морални щети с изказванията си. Съдът присъди и компенсация от 15 млн. долара - 10 млн. долара обезщетение и 5 млн. долара наказателни щети.

Амбър Хърд не е в състояние да плати на Джони Деп 8 млн. долара обезщетение

По-късно съдията намали присъденото на Деп обезщетение за наказателни вреди в размер на 5 млн. долара до максималния размер от 350 000 долара във Вирджиния, като по този начин общата сума за Деп възлиза на 10 350 000 долара - минус 2 млн. долара, които е осъден да плати на Хърд. Деп си тръгва от делото с +8,35 млн. долара.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм