Двама полицаи от Детройт бяха намерени мъртви в дом в Ливония, предградие на Детройт, Мичиган, в неделя, заедно с невредимо бебе, според местния филиал на NBC WDIV.

Това е много трагичен и тъжен ход на събитията“, каза началникът на полицията в Детройт Джеси Е. Уайт за инцидента от неделя, който се разследва от полицейското управление на Ливония.

Уволниха полицайка, имала връзка с шестима колеги (снимки)

Предварително изглежда като убийство-самоубийство и точно по тази версия работим. Това е тъжен ден за нашия отдел и мислите и молитвите са към семейството, както и към нашите служители, които го приемат доста трудно, както и останалата част от командния екип", заяви Уайт.

Имената на двете жертви не са разкрити, но FOX 2 от Детройт съобщи, че полицаите, 22-годишна жена и 26-годишен мъж, са били във връзка.

Полицай се призна за виновен за 24 изнасилвания и куп други престъпления (снимки)

Член на семейството е поискал полицията в Ливония да извърши проверка на благосъстоянието в дома, каза капитанът на полицията в Ливония Грегъри Йон, и властите са намерили двамата полицаи мъртви на място, според FOX 2 .

Двамата полицаи са открити мъртви от видими огнестрелни рани, според WDIV. Местният източник съобщи, че бебето, което също е намерено в дома по време на инцидента, е невредимо и сега е под грижите на член на семейството.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм