Полицията разследва смъртта на служителка в ресторант, чието тяло беше открито във фризера на Arby's в Луизиана, САЩ, тази седмица, предаде People.

Друг служител на ресторанта открил тялото във фризера около 18:30 ч. местно време в четвъртък вечерта, съобщиха властите.

„За да мога да разговарям с него“: Мъж държал 18 месеца мъртвото тяло на баща си във фризер

„Ситуация като тази е необичайна, така че вземаме допълнителни предпазни мерки по време на разследването“, каза шефът на полицията Ласетър.

„Ние до голяма степен завършихме нашия процес на местопрестъплението. След пълната обработка на местопрестъплението... това не изглежда като убийство, изглежда като инцидент.“

Труп в хладилника: Починал на борда на круизен кораб - държан със седмици в хладилник

В момента съдебната служба работи за потвърждаване на самоличността на жената и причината за нейната смърт, според KADN.

Ще преразгледаме всички доказателства... и ще се извърши аутопсия, за да ни даде причината и начина на смъртта. Така че има още няколко стъпки, които трябва да предприемем, преди окончателното решение да бъде е взето“, каза Ласетър пред KADN.

Разследването продължава, добави Ласетер.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм