6-годишният Тео, за когото ви разказвахме през последните месеци, претърпя две операции в Турция, съобщи лелята на момченцето Веселина Неделчева. Те са продължили общо 11 часа. Извършени са двустранна операция на тестисите поради неслизане, двустранна корекция на херния и голяма костна остеотомия и фиксация.

Теодор е диагностициран с ДЦП, епилепсия, вътрешна хидроцефалия и Синдром на Емануел. 

Операциите, извършени в Турция на 1 май тази година станаха възможни благодарение на силната подкрепа на хората и на събраните над 40 хил. лв. Семейството и близките на Тео са изключително благодарни и са обнадеждени, но те отново се надяват на нашата подкрепа. Кампанията за набиране на средства продължава, защото предстои още една операция през юли, за наместване на ставата на другото краче. Вече е дадена и оферта за 12-месечна рехабилитация на детето, за да може то да проходи. За всичко това са необходими около 36 хиляди евро.

Родителите и близките на Тео молят за подкрепа, като всеки, който иска да дари, може да го направи през платформата  на Павел Андрев на следния линк: https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-malkia-teodor/news/da-pomognem-na-malkiya-teo-da-proxodi-otnovo-3986