Българския артист записа епизод 3 на своята музикално-културна концепция за събития „SACRED SECRET” на легендарната крепост Баба Вида в град Видин. Община Видин и „Евент Мастърс” подкрепиха идеята за осъществяването на проекта и са основен партньор на музикалния лейбъл „DJ UNIVERSE“ за осъществяването на продукцията.

„SACRED SECRET” е музикално-културна концепция за събития с цел популяризиране на България и нейните единствени по рода си природни местности и културно-исторически паметници. Музикалното събитие премина под формата на диджей-сет на живо на популярния български DJ и продуцент Diass, като стиловата насоченост бе мелодична електронна музика с преобладаващи етно мотиви и вокали.

По време на изпълнението, събитието се записа с 4 професионални камери от  различни гледни точки, 1бр. камера в движение и 1бр. дрон, който засне случващото се от небе и прихвана в мащаб величествеността на Баба Вида. Времетраенето на видео продукцията е около 70 минути.  След обработка и смесване на сета, видеоклипът, ще се използва за промотиране както на значимата историческа локация на град Видин, така и на творчеството на Diass. Готовият видеосет ще се популяризира в интернет пространството на страниците на Община Видин и Diass.

„Като хора, които обичат и ценят своята страна, носят в сърцето си историята ни и искат да популяризират всичко красиво и българско, искаме сърдечно да благодарим на нашите партньори -  Община Видин, в лицето на кмета д-р Цветан Ценков, на Регионален Исторически Музей Видин, както и на всички от екипа зад осъществяването на трети епизод на „Sacred Secret” - Крепост „Баба Вида” в гр. Видин” - изказаха своята благодарност DJ Diass и Теди Джорджо.