Легендарни музиканти и групи ще гостуват и тази година в Пазарджик по време на станалия вече традиционен фестивал "БириМанджаро". Предстоящото му издание ще бъде от тази вечер до 4 юни в парк “Стадиона“. Празникът на крафт бирата и хубавата храна отново ще бъде съпътстван от множество сценични изяви и атракции.

На 2 юни очакваме на сцената да се качат легендите от Б.Т.Р. Преди тях публиката ще види Тома Здравков с неговата банда - те ще бъдат подгрявани от пазарджишките Deafwave и Voice and Fingers. На 3 юни програмата започва от обяд с дневни активности. Вечерта за първи път на пазарджишка сцена ще се качат Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени", които ще бъдат подгрявани от нашумялата банда Innerglow, пазарджиклиите от "Стойност" и New Orleans Brass Band. На 4 юни събитията също ще са от обяд. На сцената ще излязат звездите от рок група "Конкурент", като преди тях най-големите рок хитове ще изпълне китаристът Дино Рок.

За доброто прекарване ще се погрижат и едни от най-популярните крафт пивоварни в Европа и България. Ще има и обособени зони за храна, част от която ще приготвя шеф Реджеп Бадев, специален американски ван ще предлага опушени меса, приготвени на смоукър, ще има и бургери, картофки и други вкусотии, обявиха в аванс организаторите.