Юни е месецът, в който можем да се заредим с много, много енергия от природата.

Сигурно познавате хора, които си носят камъни, миди, раковини и други спомени от всички красиви места, на които ходят по света?

Ако винаги сте се чудили защо – ще разберете от Аида Марковска, в този епизод на рубриката „Новото време“.

Най-очакваният сезон през годината ни дава възможност да направим следваща крачка към най-желаната си мечта; под топлия летен дъжд да „измием“ от себе си всичко, което не ни е нужно; да приготвяме свежа храна; да се усмихваме, забавляваме и обичаме -  за да не забравяме, че истински ценните неща в живота са безплатни.

А този уикенд, 4 и 5 юни, в Пловдив се провежда фестивалът „Здравей, Здраве!“, в който можете да получите още интересна информация за това как да направите по-здравословен начина си на живот. Фестивалът тази година е под мотото „Силата е в нас!“ и ще се състои на Младежкия хълм в града под тепетата.

Холистичният и родов терапевт Аида Марковска ще има лекция на тема „Силата на родовата памет – наша собствена сила“ в съботния ден от 14:30 ч.

Ще разберете защо е толкова важно и как да сме сигурни, че сме показали уважение към близките, които вече не са сред нас; каква е връзката между нашите корени и това, което сме; оказва ли тази връзка влияние върху нашето психическо и физическо здраве?

Чуйте още в аудиото:

Аудиосериалът е със специалното участие на Аида Марковска

Продуцент и редактор: Лалка Златанова

Монтаж, саунд дизайн и постпродукция: Петър Тодоров

 Водещ: Искра Койчева