Председателят на ПП "Нова алтернатива" Николай Цонев обяви при посещението си в Сливен, че за него е огромна чест да се върне отново в града, където е създадена първата организация на „Нова алтернатива” в страната.

 „Сливен за нас е важен град и смятаме, че му трябва промяна и рестарт”, каза Цонев. Той поясни, че застава зад Лечков, защото това е избор на местната организация, а със своята работа е доказал, че знае как да управлява общината.

 „Начинът, по който е управлявал той и начинът, по който управляват колегите му в следващите два мандата, показват на сливналии, кой е бил по-добър. Лечков е с перспективно мислене и много от нещата, които е заложил в неговите два мандата, се реализират сега”, каза Николай Цонев.

Председателят на Нова алтернатива Николай Цонев пристигна в Сливен за представянето на кандидат-кмета на партията Йордан Лечков с номер 22 в бюлетината.

 Чуйте:

 „Благодаря за подкрепата на ПП „Нова алтернатива“, надявам се да работим заедно в Сливен. Странно е , че по време на предизборната кампанията се бяга от дебати, а при единственият проведен в града, става ясно, кой, колко разбира. Ролята на общината е социална, за да се случват нещата не само в града, но и в селата”, заяви Йордан Лечков кандидат за кмет на Сливен от „Нова алтернатива”. 

Той обяви, че рестартът ще започне от там, където е оставил града - работеща администрация, която подготви всички проекти, които сега се реализират.

Чуйте:

Лечков прогнозира, че ще се яви на балотаж, а Николай Цонев предпочита негов опонент да бъде кандидата на ГЕРБ.

Председателят на ПП "Нова алтернатива" обяви и виждането си за политическата обстановка в страната. В звуковия файл чуйте, какво той сподели.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!