Памела Андерсън демонстрира естествената си красота.

56-годишната Андерсън се появи без грим на модните награди за 2023 в Лондон в понеделник. Актрисата и модел се появи на червения килим, облечена в изцяло бял костюм, състоящ се от чифт широки панталони, свободна тениска и кремав блейзър, преметнат през раменете.

Актрисата съчета външния си вид с малки сребърни обеци с шипове. Лицето ѝ беше в центъра на вниманието, тъй като косата ѝ беше прибрана на ниска конска опашка, която демонстрираше натуралната красота на чертите й.

Напоследък стана популярна практиката известни дами да се появяват в публичното пространство без грим, насърчавайки жените да се харесват и обичат такива, каквито са, с всичките си малки несъвършенства, които ни правят истински. 

Във видеоклип зад кулисите, Андерсън обяснява защо е решила да бъде без грим.

"Не знам, просто нещо ме завладя, обличах се в тези красиви дрехи и си мислех: Не искам да се състезавам с дрехите. Не държа да бъда най-красивото момиче в стаята. Чувствам, че това е просто свобода. Това е освобождаване", казва тя. Звездата от "Спасители на плажа" отбеляза, че сама е развивала новата си визия и стил.

"Нямам нужда от стилист. Нямам стилист. Не разполагам с екип за блясък. Просто го правя, както ми харесва", добави Андерсън. Тя обясни, че иска да бъде модел за всички аспекти на красотата.

"Чувствам, че като жена, жена на моята възраст и жена в публичното пространство... работата ми е да бъда модел за всичко. Модел за всички видове избори. Аз просто съм себе си", продължи тя.

Докато разказваше за решението си в интервю за Elle, тя отбеляза, че преживяването е било "освобождаващо, забавно и малко бунтарско".

"Забелязах, че всички жени са с тежък грим, а на мен ми харесва да вървя срещу течението и да правя обратното на това, което всички правят", казва тя.

Слушайте и гледайте новия подкаст на darik.bg „В тренда“ в YouTube, Instagram и TikTok

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни в LinkedInФейсбук, TikTok и Инстаграм