Наградата „Легенда“ в конкурса „Мъж на годината“ на Дарик радио отива при театър „Български армия“, който става на 70 години и има най-много представления ветерани.

По думи на директора на театъра Мирослав Пашов  постановката „Секс, наркотици, рокендрол“ става на 30 години, „Много шум за нищо“ на 25, а „Ножица трепач„ на 18 години.

Церемонията на Дарик радио „Мъж на годината“ в снимки„Великолепни актьори и добрата организация са важни. Трябва да се обгрижва, да има отношение към всички. Вътре работят много хора, които публиката не вижда“, каза Пашов по случай юбилея.

Той също така сподели, че театър „Българска армия“ ще е домакин на 31-вото издание на наградите „Аскеер“, които са с мото „Урок по български език“.

„Тази година ще се чества 300 години Паисий Хилендарски от ЮНЕСКО и това ни даде силата и енергията да насочим вниманието си към българския език и слово“, сподели Мирослав Пашов.

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следете най-актуалното от деня на страницата ни във Фейсбук

За забавни видеа ни последвайте в TikTok

Следвайте ни и в Инстаграм