"Подкрепиха ни невероятно много хора, които отделиха от свободното си време за да донесат на пл. "Хаджи Димитър" събираните от тях капачки и кенчетата - всеки със своя неповторима история и мотивация, но  вдъхновени от една  обща цел - ЗАЕДНО да помогнем на детското здравеопазване и да намалим замърсяването на природата!, споделиха организаторите на „Капачки за Бъдеще“-Сливен.

 Признателни сме на всичките наши малки и големи приятели, за които каузата на "Капачки за Бъдеще " е важна и необходима част от живота.

"Благодарим на нашите неуморни и находчиви доброволци, които дадоха всичко от себе си и се справиха успешно с всички предвидени и непредвидени обстоятелства от този интензивен ден", споделиха организаторите на „Капачки за Бъдеще“-Сливен.

"Благодарим на  Стефко Стефанов - главен експерт по екология в Общината и на невероятния екип от ДЗЗД " Грийн Партнер", които не само извозиха събраните кенчета и капачки до рецеклиращите пунктове, а  участваха в целия процес на  подготовката им за предаване", сподели Божидар Йорданов – общински координатор на „Капачки за Бъдеще“-Сливен.

Благодарности се отправят и към доброволците от Клуб за Бъдеще - Сливен за невидимата и упорита ежедневна работа между всяка кампания.