Едно истински вълнуващо и незабравимо събитие очаква малки и големи на 27 април в Асикс арена. ФРЕЗКОЛИАДА е спортно мероприятие за деца, организирано от младия илюзионист Старбой Айвън и „златното“ момиче Ренета Камберова. Двамата бяха гости в предаването „Ники Кънчев Шоу“ по Дарик радио, където разказаха за пътя си в световете на спорта и магиите до този момент.

Ренета Камберова е известна с работата си с деца в неравностойно положение, след оттеглянето си от големия спорт и спечелването на златния медал по художествена гимнастика от Олимпиадата в Рио. За нейна кауза тя е приела това да мотивира хората да спортуват.

„Вярвам, че не само децата, но и възрастните трябва да спортуват, без значение какъв спорт. Опитваме се с нашите партньори да мотивираме хора и да усетят тази тръпка“, каза „златното“ ни момиче.

Старбой Айвън пък е една от младите надежди в сферата на илюзиите и шоуто с правене на магии. Той е един от звездните гости на официалната церемония по откриването на ФРЕЗКОЛИАДА. Събитието е вдъхновено от истинските Олимпийски игри и е подходящо и за малки, и за големи.

„В България няма друго подобно събитие. Ще представя как жена ще полети във въздуха, ще представя едни от най-бързите телепортации. Обичам зрителите да остават без дъх“, сподели 20-годишният илюзионист.

Повече от разговора на група “VIVA” и Ники Кънчев може да чуете в прикачения файл.