Мъж открадна портфейл от младеж в неравностойно положение, докато уж му помага, а по- късно нападна хората, публикували кадрите с кражбата, съобщи NOVA.

Инцидентът е станал пред нон стоп магазин до метростанция Надежда. След като собственикът на магазина вижда случилото на записите от камерите, търси сметка от крадците, след което те го нападат.

26-годишна жена открадна 800 лв.от колежката си в дупнишка сладкарница

Според собственика по камерите се вижда, че случката е от 21:21 ч. "Въпросното момче плачеше, а трима мъже го бяха наобиколили. Те са се почерпили с него. Момчето беше със счупен крак и патерици, беше в криза. Отидох да видя как да му помогна, разпитах го. Той ми разказа, че са му откраднали портмонето, в него е имало 200 лева в банкноти и 200 във ваучери за храна. Каза, че не искал да ходи в полицията, защото е пиян. Сподели ми, че "третият кръг" на почерпка бил негов, извадил си портфейла, за да почерпи, а после не помни да го е виждал", разказва той.

Маскиран задигна преса за кенчета от кампанията „Капачки за бъдеще” пред магазин в София

По думите му като са чули, че се говори за камера и полиция, момчетата започват да стават агресивни. "Приятелят му ми връхлетя на бой. Казах му, че не искам да се занимавам с пияни и той полудя и ми налетя на бой. Удари момчето, което беше между мен и него, то падна и си удари силно главата. На следващия ден помолих от магазина отсреща да видим камерите, откъдето се вижда по-добре. Впоследствие разбрах, че вече е подаден сигнал в полицията", обясни мъжът.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм