Президентът на Черно море Мания Мартин Балулов, чийто тим все още няма право да се състезава в Национална лига футзал, сподели в интервю за Дарик радио и dsport  впечатлението си от представянето на варненските Варна сити и Черно море в мачовете в последните 2 седмици. Той се изказа ласкаво за треньора на трикратните шампиони Бойко Косев и прикани по нестандартен начин хората да гледат футзал:

"Косев в случая като Жозе Моуриньо във футзала. Той е поставен пред сериозно изпитание, защото отборът му разполага наистина с много класни състезатели. Освен тримата украинци, единият, от които заслужава много специално внимание, Димитър Цветанов е в страхотна форма, а Димитър Петев се завърна. Разполага с 6 страхотни състезатели и е нормално да не може и да спи дори, тъй като изискванията към отбора са големи". 

Балулов говори и за интересните мачове, които предстоят през уикенда във Варна и прикани хората да ги посетят в зала "Владислав": "Залата е светла, топла. Продават бира. Спортът ни е интересен. При нас резултатите не са 1:0 или 0:0. Има голове, шоу, драма и скандали. още повече във Варна тази седмица ще има страхотни футзални дербита".
В този 11 кръг в събота от 18 часа Черно море излиза срещу Левски. В 20 часа е двубоят между Варна сити и Амиго Северозапад. В неделя са мачовете Варна Сити-Левски и Черно море-Амиго Северозапад.

Чуйте цялото интервю в приложения звуков файл.