Австралийската актриса Марго Роби е в очакване на първата си рожба. Бащата на бебето е филмовият продуцент Том Акърли. Любовната история на Марго и Том започва през 2014 година, след като двамата се срещат на снимачната площадка на филма “Френска сюита”, две години по-късно те сключват брак.

През 2013 г. Роби, която наскоро отпразнува и 34-ия си рожден ден, дебютира на големия екран във филма „Въпрос на време“ на Ричард Къртис, а по-късно същата година излиза и филмът на Мартин Скорсезе „Вълкът от Уолстрийт“, с нейно участие.

Ролята, с която пробива актрисата, е в хитовата лента „Барби“,
една от най-касовите продукции за миналата година. Филмът взе награда за "Международен филм", като приза за най-добър филм и най-добра актриса получи Марго Роби. Тя взе и наградата „Новатор на годината“ за 2024 г. за постиженията си както пред, така и зад камерата.

Роби и Акърли са заедно не само в живота, но и в работата. Двамата създават продуцентската компания LuckyChap, съвместно с приятелите им София Кер и Джоузи Макнамара. LuckyChap продуцира редица от най-успешните филми на Роби, сред които "Аз, Тоня", "Хищни птици" и "Барби".

Последната продукция, в която Марго Роби взима участие е „A Big Bold Beautiful Journey“.

Дали ще продължи с актьорството или ще се отдаде на майчинството предстои да разберем.