Мей Мъск, майка на милиардера Илон Мъск, се появи на корицата на списанието "InStye Greece", облечена в пищна черна рокля на българската дизайнерка Десислава Тошева, пише "Булевард България".

Тя е собственик и креативен директор на модния бранд Caviar Couture. На 25 години е и е учила бизнес и маркетинг в британския университет "Сейнт Андрюс".

81-годишната Марта Стюарт оглави корицата на модно списание

Мей Мъск носи неин модел, докато позира на фона на морето край остров Санторини.

Десислава Тошева определя като "едно от най-големите признания в живота" ѝ избора на Мъск.

Червеният килим на Met Gala: Кои бяха най-добре облечените знаменитости? (снимки)

"Силните, забележителни жени като нея, са били винаги главен източник на вдъхновение за моя бранд етос, така че да видя една от най-влиятелните жени в света, облечена в моя рокля, е истинска и неповторима чест", пише тя.

Мей Мъск е на 75 години, но продължава да се снима като модел - кариера, която тя започва още като тийнейджърка. Самата тя признава, че е станала много по-успешна, след като е навършила 60 и е спряла да боядисва косата си.

106-годишна татуистка краси корицата на Vogue

"Абсолютно обожавам новата ми корица за InStyle Greece. Ще има още много прекрасни рокли от висшата мода със зашеметителни гледки в броя, който излиза на 28 май", пише Мъск, като споделя снимката си.

В списанието тя разказва за своята книга "Жена, която има план", издадена и на български език.

Моделът, който носи Мей, се нарича Lilith и е тежка вечерна рокля, бродирана с мъниста и пайети.

Всичко за 49-ото Народно събрание четете ТУК

Най-интересните разговори от ефира на Дарик слушайте в подкаста на радиото в SoundcloudSpotifyApple Podcasts и Google Podcasts

Следвайте ни във Фейсбук, TikTok и Инстаграм