Магистрати отрекоха да са познавали убития в началото на годината Мартин Божанов, по прякор Нотариуса, както и да са ходили в частния му „SS клуб“. Пред комисията в парламента, която се занимава с казуса съдията Георги Ушев, прокурора Константин Сулев и главният съдебен инспектор Теодора Точкова категорично се разграничиха от него. 

Пред депутатите Точкова обяви, че Инспекторатът към Висшия съдебен съвет, който тя ръководи вече 4 години след изтичането на мандата ѝ, проверява 10 магистрати - съдии и прокурори, за които медийни публикации твърдят, че са били част от кръга около Мартин Божанов - Нотариуса. 

От изслушването на Точкова се разбра, че е изпратен сигнал до НАП и Антикорупционната комисия срещу магистрат за несъответствие между имуществено състояние и подадената от него декларация, която надвишава 10 хиляди лева. "Магистратът е близък до съдружник на Мартин Божанов, с когото са ползвали един и същ офис. На магистрата е извършена и проверка за почтеност", обяви Точкова.

В отговор на въпрос на депутата Настимир Ананиев, Точкова отрече да е посещавала SS клуб и ресторанта "Осемте джуджета". 

„Не познавам Мартин Божанов-Нотариуса, не познавам Петьо Петров-Еврото. Не ходя на ресторанти, нито на дестинации интересни, в чужбина", заяви пред депутатите главният съдебен инспектор.

Бившият председател на Специализирания наказателен съд и Апелативния Специализиран наказателен съд Георги Ушев също отрече да познава Мартин Божанов и да е посещавал 
"SS клуб". Той категорично отрече твърденията на Ивайла Бакалов и Веселин Денков, които също бяха изслушани от комисията преди месец. 

Пред комисията говори и Константин Сулев - прокурорът от Софийската районна прокуратура Константин Сулев, който е подсъдим по дело за длъжностно престъпление, свързано с разследване срещу Петьо Петров-Еврото. Сулев отрече да познава и да е виждал 
Мартин Божанов-Нотариуса. 

„Не съм виждал никога и не познавам Петьо Петров-Еврото. Не познавам бившия главен прокурор Иван Гешев. С Гешев се запознах, когато вече не беше главен прокурор и съм го разпитвал в процесуалното му качество на свидетел. Никога не съм се подписвал в декларации в негова подкрепа, не съм ходил на демонстрации пред съдебната палата в негова подкрепа.", заяви прокурорът.